Salamandra Resort - jediné lyžiarske stredisko v Štiavnických vrchochSalamandra Resort - jediné lyžiarske stredisko v Štiavnických vrchoch

STREDISKO NIE JE V PREVÁDZKE
KLZISKO NIE JE V PREVÁDZKE

 
 
 
 
 
St 15°
Št 11°
Pi 13°
So 14°
Ne 16°
Po 15°
Ut 14°
8.6/10 Vynikajúce (Podľa hodnotení 95 hostí)
Zaručujeme vám, že len u nás si zarezervujete izbu za najnižšiu možnú cenu, minimálne o 5% nižšiu ako na inom rezervačnom systéme.
Dospelí:
Deti:
ONLINE Rezervácia
Izba 1

Izba 1
dieťa 1

 

Kariéra

Hľadáme posily do nášho tímu - aktuálne voľné pozície nájdete dole.

Posilnite náš tím, pracujte na jedinečnom mieste s možnosťami kariérneho rastu a skvelými benefitmi


Krásu a pokoj Štiavnických vrchov si môžete dokonale vychutnať v hoteli Salamandra, ktorý sa nachádza uprostred lyžiarskeho strediska Salamandra Resort. Štvorhviezdičkový hotel v sebe spája vysokokvalitné služby a neopakovateľné gastronomické zážitky s tichým pôvabom štiavnickej prírody

Jedine spokojní a motivovaní zamestanci dokážu napĺnať toto poslanie, a preto okrem iného u nás nájdete:

  1. Neustály profesionálny rozvoj a účasť na školeniach.
  2. Nadštandardné finančné ohodnotenie s možnosťou veľmi zaujímavých bonusov.
  3. Možnosť kariérneho postupu - šikovných kolegov radi povýšime.

Reštaurácia - aktuálne voľné pozície, životopisy posielajte na prevadzka@salamandrahotel.sk alebo +421 907 792 082

Šéfkuchár yes(životopisy na mail prevadzka@salamandrahotel.sk)

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

  • plná zodpovednosť za chod kuchyne, organizovanie práce podriadených,
  • vytváranie jedálneho lístka, zdokonaľovanie sa v odbore, minimalizácia strát vo výrobnom úseku,
  • zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál, dohľad nad správnym aranžovaním a estetikou podávaných jedál,
  • dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov a dodržiavanie predpisov HACCP,
  • kalkulácia cien používaných ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácií pre jedálny lístok.

Plat : dohodou

Osobnostné zručnosti: samostatný, flexibilný, zodpovedný, kreatívny, zvládanie práce pod stresom, dochvíľnosť, tímový hráč, organizačné zručnosti, schopnosť viesť vlastný tím a motivovať ho.

 

Kuchár yes(životopisy na mail prevadzka@salamandrahotel.sk)

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

• je priamo podriadený hlavnému kuchárovi, plní jeho pokyny a nariadenia, je zodpovedný za hrubú prípravu zeleniny a ovocia,
• počas neprítomnosti hlavného kuchára plní úlohy hlavného kuchára,
• pri predpríprave surovín musí prísne dodržiavať hygienické povinnosti a dbať na to, aby ním spracované suroviny boli správne uskladnené pre následné spracovanie,
• pripravuje celý sortiment jedál, ktorý sa nachádza v ponuke jedálneho lístka,
• pri príprave jedál dodržiava technologické postupy a hmotnosti surovín v súlade s kalkuláciami,
• dodržiava bezpečnostné predpisy, hygienický plán, čistenie bieleho a čierneho riadu,
• je povinný dôkladne sledovať dátumy spotreby, je zodpovedný za zverené hodnoty.

Plat: dohodou

Osobnostné zručnosti: dochvíľnosť, pracovitosť, presnosť, kreativita, samostatnosť.

 

Čašník a Barman yes (životopisy na mail prevadzka@salamandrahotel.sk)

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

  • obsluha ubytovaných aj externých hostí v reštaurácii príprava a obsluha firemných akcií,
  • zabezpečovanie každodenného fungovania prevádzky,
  • dodržiavanie a plnenie pokynov nadriadených,
  • zaevidovanie celej objednávky do „kasy“, práca s účtom a platbami,
  • príprava nápojov podľa štandardných noriem hotela,
  • dodržiavanie bezpečnosti pri práci, poriadku a čistoty na pracovisku,
  • účasť na inventarizácii alkoholu, nealka, teplých a studených nápojov,
  • vykonávanie dennej uzávierky a odovzdávanie dennej tržby nadriadenému.

Plat: dohodou

Osobnostné predpoklady a zručnosti: zodpovednosť, komunikatívnosť, flexibilita, ochota učiť sa nové veci, samostatnosť. Potrebné vzdelanie v odbore a nutná prax v hoteloch.