Gastronómia

Spoznajte nádherný región Štiavnických vrchov podľa chutí! Či už ide o originálne sezónne špeciality alebo o domácu klasiku, kde pri príprave vždy kladieme dôraz na čerstvosť a sezónnosť surovín. Snažíme sa pracovať s produktmi aj z lokálnych fariem alebo dokonca z vlastnej výroby. Na kvalitu a harmóniu chutí našich jedál dohliada na poste executívy naša nová posila v tíme Martin Korbelič.

O dohľad nad menu a nad správnym chodom kuchyne sa stará špičkový šéfkuchár:

Martin Korbelič má bohaté skúsenosti z TOP slovenských a zahraničných reštaurácií. Absolvoval niekoľko stáží vo Francúzsku v reštauráciách ohodnotených prestížnymi michelinskými hviezdami. Rozbiehal bratislavskú reštauráciu UFO watch.taste.groove, dlhé roky bol šéfkuchárom najlepšej reštaurácie Camouflage pod vedením Executiv chefa Jaroslava Žideka, neskôr viedol kuchyňu v úspešnej reštaurácii Lemonde, s ktorou získal rad ocenení. Bol šéfkuchárom roka 2013, zúčastnil sa na slávnej prestížnej súťaži Bocus d´Or a posledné tri roky pracoval ako Executive chef Medusa Group – najväčšej gastro skupiny na Slovensku.